Pianolesbijuthuis.nl

Pianolesbijuthuis.nl

Beleef plezier aan het maken van muziek!

Adres
Pianolesbijuthuis.nl
Dotterbloem 23
2408 LA, Alphen aan den Rijn
image

Welkom bij Pianoles bij u thuis!
Pianoles bij u thuis is dé lespraktijk voor Alphen aan den Rijn en omstreken. Je hoeft er de deur niet voor uit en dus ook geen oppas te regelen, bijvoorbeeld. Je krijgt les op het moment dat het jou uitkomt. Pianoles bij u thuis is maatwerk. Ervaar zelf het gemak.

Flexibel
De pianolessen worden zowel overdag als ’s avonds thuis op de eigen piano gegeven. De lessen zijn wekelijks (niet in de schoolvakanties), maar afhankelijk van je niveau kan je ook tweewekelijks of maandelijks les volgen. Of zelfs per keer, op afspraak. 

Les op maat
De lessen zijn voor kinderen (vanaf 6-7 jaar) en volwassenen, voor beginners en gevorderden. De lessen worden aangepast naar ieders persoonlijke tempo en niveau. Je kiest je eigen muziekstijl; het lesmateriaal wordt hierop aangepast. 

Muziekleraar Ton Delfos
Mijn grote kracht ligt in het stimuleren van kinderen en de volwassen leerlingen met hun persoonlijke doelen. De methodiek die het meest effectief is, wordt opgesteld rondom jouw doelen en wensen.

Kwaliteit
Als gediplomeerd leraar geef ik sinds 2001 met veel succes pianolessen. Mijn lespraktijk is aangesloten bij de vereniging EPTA Nederland.

Plezier in muziek
Er is veel te zeggen over muziek maken. Het belangrijkste is dat je, ongeacht het niveau, plezier beleeft aan het maken van muziek. Dat staat voorop bij Pianoles bij u thuis.

Contact
Meer informatie ontvangen of wilt u een proefles afspreken? Neem eenvoudig contact met mij op en bel naar 06-5575 1306. Stuur je een bericht, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Namens uw pianodocent,

Ton Delfos

Lestijden

Maandag     11.00 - 21.00
Dinsdag     11.00 - 21.00
Woensdag     11.00 - 21.00
Donderdag     11.00 - 21.00
Vrijdag     11.00 - 17.30
Zaterdag     gesloten
Zondag     gesloten

E-mailadres weergeven
Prijs / kwaliteit Service Ambiance
15-05-2016 02:39 MlIYjiMKa IHxVRLnBkimJjLAhy  

KmeXPy yjrphcxjauzs, [url=http://pscqgvcfdlqc.com/]pscqgvcfdlqc[/url], [link=http://igxrpbhhjvwl.com/]igxrpbhhjvwl[/link], http://abgihpjxqbpj.com/

© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie