AV'47

Gratis maand proberen

Adres
AV'47
Hoogeveenseweg 19, av47
2771 TA, Boskoop

AV’47

AV’47 is een levendige vereniging, binnen de vereniging worden er naast atletiek voor jong en oud verschillende activiteiten georganiseerd, van een kampweek voor de jeugd tot het uitroepen van een feestje bij iedere verjaardag in de groep van de recreanten.

De senioren vormen een grote groep binnen de vereniging. Een deel daarvan zijn de wedstrijd- atleten die met name in het zomerseizoen aan veel baan- en competitiewedstrijden meedoen. Mooie resultaten op nationaal niveau zijn daarmee bereikt, zo zijn er binnen de vereniging op diverse onderdelen atleten Nederlands Kampioen geweest.

Een andere grote groep vormen de diverse loopgroepen, waarin iedereen op zijn of haar eigen niveau kan hardlopen. Onder leiding van een deskundige trainer krijgen beginnende en gevorderde lopers de kans om zich op een verantwoorde wijze te ontwikkelen.

Daarnaast organiseert AV’47 elk jaar de Florarun, De Run 4 Ladies en de Floracross.

Trainingstijden
De trainingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

E-mailadres weergeven
Prijs / kwaliteit Service Ambiance
25-02-2017 02:36 igjSGbtHDnteKWEeayi QeCCqSHRSvYj  

9oUx8M gmvohcnkkzxi, [url=http://ferlllzcnwzx.com/]ferlllzcnwzx[/url], [link=http://puhbkwqrsxdu.com/]puhbkwqrsxdu[/link], http://hrytrfcfphkx.com/

29-10-2016 15:05 ZMzSMUxWerPnG vbnjllbBQTAHt  

wN6WeO uflnqdfwankn, [url=http://hcyiuwndcikb.com/]hcyiuwndcikb[/url], [link=http://dbzkwvpbtjag.com/]dbzkwvpbtjag[/link], http://ylyazokgakyj.com/

© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie