Christengemeente Bethel

Ontvangen, delen, vermenigvuldigen

Adres
Christengemeente Bethel
Boomgaard 21
2771 PC, Boskoop

Bethel is niet zo maar een kerk. De mensen die er samenkomen, verlangen ernaar om een positieve invloed te hebben in hun leefomgeving.

We willen mensen graag zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en geloof. Met elkaar bouwen we aan een plaats waar jong en oud zich kunnen thuisvoelen. Onze trainingen, conferenties, kleine groepsbijeenkomsten en vieringen dragen daartoe bij. Daarnaast willen we onze naaste bereiken. Jong en oud werken mee aan doelgerichte hulpacties, waarin ieders gaven en talenten geheel benut kunnen worden.

Bethel is een plaats waar u kunt bouwen aan vruchtbare vriendschappen, en bovenal een plek waar u God kunt ontmoeten. God staat centraal in alles wat we doen. Hij is onze kracht, ons doel en de reden waarom we leven. Daarom is het onze passie mensen toe te rusten in hun persoonlijke, door God gegeven bestemming. Onze gemeente kenmerkt zich door haar diversiteit. We vinden het dan ook heel belangrijk dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient en dat er activiteiten zijn voor elke leeftijdsgroep.

E-mailadres weergeven
Prijs / kwaliteit Service Ambiance
23-11-2014 11:40 dVNqTRLDsIWsELoc FswacGKVi  

wHwCN3 ryqkjtwktlja, [url=http://kpfaxmpjlpcd.com/]kpfaxmpjlpcd[/url], [link=http://szgzsvfdxfue.com/]szgzsvfdxfue[/link], http://kfeczgccgdzg.com/

© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie