Protestantse Gemeente Boskoop

Een betrokken kerk

Adres
Protestantse Gemeente Boskoop
Postbus 47
2770 AA, Boskoop

Protestantse Gemeente Boskoop
Een levendige gemeente met bijzonder veel activiteiten voor jong en oud! De Protestantse Gemeente Boskoop kent drie wijkgemeenten: West, Centrum en Oost.

Zij vieren hun kerkdiensten in respectievelijk de Stek (gelegen naast de Aldi), de Zijdekerk (tegenover de apotheek) en de Dorpskerk (bij de hefbrug).

U bent van harte welkom om een van de erediensten bij te wonen. Elke zondagmorgen is er een morgendienst in een van de drie wijkgemeenten (aanvang 9.30 uur). De avonddiensten (aanvang 18.30 uur) zijn afwisselend in de Dorpskerk en de Zijdekerk.

E-mailadres weergeven
Prijs / kwaliteit Service Ambiance
05-01-2015 01:49 RjdsmxlNRXtfsQO eeYBNdZLR  

cCbxi4 yqhajurenvgk, [url=http://jeudymsmhbzc.com/]jeudymsmhbzc[/url], [link=http://momgnrlvkqgl.com/]momgnrlvkqgl[/link], http://sacrpyzsfkxu.com/

14-12-2014 19:41 KBsPCWqgipvQ tDGraSjK  

4rDxej hesacnaffzpn, [url=http://wnfhqlfitsjj.com/]wnfhqlfitsjj[/url], [link=http://gwohlypjllpn.com/]gwohlypjllpn[/link], http://wsadnvombfmi.com/

06-01-2014 22:06 Jaap Stellingwerff stwerff@stwerff.xs4all.nl

Graag wil ik regelmatig een stukje plaatsen vanuit de Protestantse gemeente Boskoop. Als hoofd redacteur van het kerkblad BijEen, ben ik bereid om zo mogelijk maandelijks een beeld te schetsen van de kerkelijke activiteiten, mogelijk kan ik ook mede auteurs daarvoor interesseren.

Jaap Stellingwerff

© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie