Nederlanders starten met eigen moestuin door initiatief van Boskoopse kweker

30 april 2020 - 11:13  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Nederlanders starten met eigen moestuin door initiatief van Boskoopse kweker

Het is lente en we zijn veel thuis. Een ideaal moment om te starten met een eigen moestuin. De Boskoopse kweker Hoogeveen Plants heeft daarom een samenwerking gezocht met Elho en bol.com om een online initiatief te starten met de Tasty Green biologisch gekweekte fruitplanten. Gezond, leuk en lekker!

Wat is er leuker dan zelf jouw eigen fruit kweken? Met de GROW UP starterspakketten van Tasty Green heb je alle tools in handen om een eigen moestuin te beginnen. Plant de fruitplantjes samen met het gezin en zie ze groeien. Als je de plant goed verzorgt, zie je eerst de bloemetjes en daarna de lekkere vruchten! En hoe beter je voor de fruitplant zorgt, des te meer vruchten er aan de plant komen.

Een eigen moestuin

Maar hoe werkt dat, een eigen moestuin beginnen? “Het starten van een eigen moestuin is een superleuke en leerzame bezigheid, zeker voor kinderen. Maar het kweken van jouw eigen fruit is niet alleen leuk, het is ook nog lekker! Alleen weet niet iedereen hoe je het beste met een moestuin kunt starten, daarom heb ik een samenwerking met Elho en bol.com gezocht. Samen hebben we de starterspakketten op de markt gebracht”, vertelt de Bob Hoogerdijk.

Bij de GROW UP starterspakketten van Tasty Green word je niet aan je lot overgelaten. Je krijgt namelijk niet alleen biologische fruitplantjes, maar ook een kweekbak, potgrond en een educatief boekje met een digitale quiz en kleurplaat. Een uitlegvideo en verzorgtips kun je eenvoudig online  raadplegen, zodat jouw moestuin zeker een succes wordt.

Twijfel je of een moestuin geschikt is voor jou? “Dat is niet nodig! Iedereen kan een eigen moestuin beginnen. Onze starterspakketten zijn geschikt voor het kweken in een bak of pot op het terras, balkon of in een kleine moestuin. En je hoeft niet eens groene vingers te hebben, want de biologisch gekweekte fruitplanten geven gegarandeerd vruchten af en zijn gemakkelijk in de verzorging.”

Meer weten over het starten van een eigen moestuin? Kijk voor meer informatie op Tasty Green, Elho.com of bol.com. Wil je gelijk aan de slag? Koop dan hier jouw GROW UP starterspakket!

Fotograaf: Hoogeveen Plants
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie