De Huizenbeurs neemt Van der Sijs Woningmakelaardij over

1 april 2021 - 08:38  •  inBoskoop.nl  •  reacties
De Huizenbeurs neemt Van der Sijs Woningmakelaardij over

De Huizenbeurs uit Boskoop zal vanaf april Van der Sijs Woningmakelaardij uit Hazerswoude-Dorp overnemen.

Sinds jaar en dag zijn De Huizenbeurs en Van der Sijs bekende namen in de regio Boskoop, Hazerswoude-Dorp en Waddinxveen als het gaat om de verkoop, aankoop en taxatie van woningen. Door deze overname worden de krachten gebundeld, wat zorgt voor een nog betere bereikbaarheid en service voor de klanten. Het nieuwe team zal vanaf april bestaan uit twee makelaars/taxateurs, twee assistent-makelaars en een drietal binnendienst medewerkers.

Door de uitbreiding van haar team heeft De Huizenbeurs besloten hun huidige kantoor aan de Zijde in Boskoop in te ruilen voor het kantoor van Van der Sijs op het ITC-Terrein in Hazerswoude-Dorp. De agrarische- en bedrijfsmatige activiteiten van Van der Sijs Makelaardij zullen onder de huidige naam, los van De Huizenbeurs, in hetzelfde pand voortgezet worden. Daarnaast is De Huizenbeurs bezig NVM-lid te worden. Hiermee laten zij nog meer zien, dat zij staan voor goede kwaliteit en service voor de klanten, conform de hoge eisen die NVM aan haar leden stelt.

Door beide eigenaren wordt er enthousiast gereageerd op de aanstaande overname: Sanne van Asselt (De Huizenbeurs): “Sinds 2019 ben ik eigenaar van De Huizenbeurs en zijn we hard gegroeid. Om verdere groei te kunnen waarborgen, zijn we op zoek gegaan naar gekwalificeerde medewerkers voor meer slagkracht en verdere professionalisering. Ik kijk uit naar een mooie toekomst met nog meer tevreden klanten!” René van der Sijs (Van der Sijs Makelaardij): “Ik ben blij met de overname van onze woningmakelaardij activiteiten door De Huizenbeurs. Door de bundeling van onze kantoren ontstaat een fijn en professioneel team dat klaar is voor de toekomst.”

© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie