Nieuwe Muziekschool opent vestiging in Boskoop

21 augustus 2020 - 09:57  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Nieuwe Muziekschool opent vestiging in Boskoop

De Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) is al jaren een begrip in Alphen aan den Rijn. Maar vanaf september 2020 gaat de NMSA uitbreiden! Ze nemen namelijk intrek in Het raadHuis, waar ook Bibliotheek Boskoop zich ook zal vestigen. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de NMSA ook een mooie aanbieding.

De Nieuwe Muziekschool Boskoop is onderdeel van de Nieuwe Muziekschool Alphen. In Boskoop zullen gitaar- en klarinetlessen worden aangeboden. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau. De lessen zijn namelijk voor alle leeftijden en zowel voor beginners als voor gevorderden. De klarinetlessen zullen plaatsvinden op dinsdag en de gitaarlessen op woensdag.

Introductieaanbieding

Heb jij vroeger gitaar of klarinet gespeeld en wil je dit weer oppakken? Of wil je een oude hobby weer nieuw leven ‘inblazen’? Dan is dit je kans! Met de introductieaanbieding van de Nieuwe Muziekschool Boskoop kun je namelijk extra voordeling kennismaken met gitaar- of klarinetlessen. In de periode van september tot en met december krijg je dan 12 lessen. De aanbieding is zowel voor beginnende leerlingen als voor gevorderde muzikanten. Volwassen en kinderen zijn van harte welkom!

Heb je zelf geen gitaar of klarinet? Geen probleem. De introductiecursus is inclusief gratis gebruik van een gitaar of klarinet. Je krijgt het instrument gedurende de cursusperiode in bruikleen zodat je óók thuis kunt oefenen.

Een groepsles bestaat uit twee leerlingen en duurt 40 minuten. Wie niet in een groepje geplaatst kan worden, krijgt individueel 20 minuten les. De kosten hiervoor bedragen € 120. Let wel op: deze cursus is alleen bedoeld voor inwoners van Boskoop en de directe omgeving van Boskoop.

Aanmelden? Dat kan via www.nieuwemuziekschoolalphen.nl/formulier-boskoop. Weet je nog niet of gitaar of klarinet wat voor jou is? Kies dan eerst voor een gratis proefles

Fotograaf: NMSA
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie