Verdrietig nieuws: volgend jaar geen carnaval in Boskoop

29 september 2020 - 11:31  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Verdrietig nieuws: volgend jaar geen carnaval in Boskoop

Velen hadden het al aan zien komen, maar het is nu officieel. Carnavalsvereniging De Krooshappers hebben besloten om carnaval 2020-2021 in Boskoop niet door te laten gaan. “Het is net de polonaise… die gaat ook niet altijd de kant op die jij zou willen!”

Tientallen praalwagens, honderden deelnemers en duizenden mensen langs de route, zo ziet de carnavalsoptocht er in Boskoop uit. Maar aankomend jaar zal dit niet plaatsvinden, wat allemaal te maken heeft met corona. De carnavalsvereniging heeft besloten om nu de knoop door te hakken omdat de voorbereidingen voor de praalwagens rond deze periode beginnen.

“Wij balen hier als Krooshappers ontzettend van, maar helaas hebben we deze vervelende knoop moeten doorhakken.” Maar De Krooshappers gaan niet helemaal bij de pakken neer zitten. Er wordt namelijk druk gewerkt om een alternatief te bedenken, een manier om carnaval te vieren die wel coronaproof is. Lid worden kan dus ook gewoon, dan ben je er als eerste bij als ze een coronaproof activiteit organiseren.

Wil je nog even nagenieten van carnaval afgelopen februari? Bekijk dan hier de foto's terug. 

Fotograaf: Josh Walet
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie