Boskoop verandert vanaf vanavond in een (online) carnavalsdorp

12 februari 2021 - 10:49  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Boskoop verandert vanaf vanavond in een (online) carnavalsdorp

Dit weekend verandert Boskoop in Kwakveen. Dat kan maar één ding betekenen, carnaval staat voor de deur. Dit zal een ander feest worden dan normaal. Vanwege de pandemie zullen de straten leeg zijn, maar zullen alle feestgangers vanuit huis de gezelligheid opzoeken. 

De Boskoopse carnavalsvereniging De Krooshappers hakte medio 2020 de knoop al door. Carnaval 2021 zal niet plaatsvinden in dezelfde hoedanigheid als normaal. De Krooshappers hebben de afgelopen tijd gebrainstormd om het verkleedfeest nog van enig kleur te voorzien. Vrijdag trappen ze af met hun eigen online event. 

Vrijdag 12 februari kunnen liefhebbers via KrooshappersRadio van 18:00 uur tot 00:00 uur genieten van de grootste carnavalskrakers. Zaterdag 13 februari kan je ook de hele dag hitjes luisteren via 105.1 FM. Zaterdag kan je vanaf 15:00 uur overschakelen naar KrooshappersTV. Daar staat anderhalf uur aan beeldmateriaal, interviews en de miniatuuroptocht te wachten.  

Een oud-Hollandse maaltijd gaat er rond de tijd van dit jaar altijd wel in. De Krooshappers zorgen naast entertainment ook voor lekker eten. Via hun app kon je jouw portie boerenkoel bestellen, die je kan ophalen in de Boerenkool Drive Thru. Speciaal voor het hele gezin is er ook de interactieve QR-optocht: volg samen de route door het dorp en ga op zoek naar posters met QR-codes.

Op de foto: carnaval in Kwakveen (2020)

Fotograaf: Josh Walet
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie