Zuidwijk en deel Reijerskoop verboden voor landbouwverkeer

15 mei 2020 - 09:23  •  AllesinAlphen.nl  •  reacties
Zuidwijk en deel Reijerskoop verboden voor landbouwverkeer

Per 18 mei is het voor doorgaand landbouwverkeer verboden om in Boskoop op het Reijerskoop (tussen Rozenlaan en Goudse Rijweg) en het Zuidwijk te rijden.

Op het Reijerskoop ter hoogte van de A.P. van Neslaan en de Kruising Zuidwijk met de Omloop wordt het verbod met verkeersmaatregelen kenbaar gemaakt. Uiteindelijk worden fysieke maatregel doorgevoerd tussen de 2e Overslag en de Rozenlaan en moet dit verbod ook gaan gelden voor zwaar vrachtverkeer. De fysieke maatregelen worden naar verwachting in 2021 uitgevoerd.

Participatie

Tijdens het project ‘onderzoek naar vermindering verkeershinder door vracht- en landbouwverkeer op het Reijerskoop’ is samengewerkt en overleg geweest met de betrokken partijen. Tijdens de overleggen is gesproken over de exacte locatie van de afsluiting en op welke overige locaties infrastructurele aanpassingen nodig zijn om een veilige en comfortabele route te maken voor het verkeer dat wordt omgeleid.

Alternatieve route

Door deze beperkende maatregel wordt van het landbouwverkeer verwacht dat zij een alternatieve route gaan rijden. Per 18 mei zal vanaf de Omloop-Gouwedreef-N207-Reijerskoop en v.v. gereden moeten worden.

Fotograaf: Pixabay
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie