Wegwerkzaamheden Boomgaard Boskoop

2 november 2020 - 15:44  •  Gemeente Alphen aan den Rijn  •  reacties
Wegwerkzaamheden Boomgaard Boskoop

De Boskoopse Boomgaard, tussen de Zijde en de Brederodepeer, is ernstig en diep beschadigd. Om de veiligheid te kunnen garanderen voor weggebruikers, zeker tijdens de wintermaanden, wordt het wegdek snel hersteld.

De weg wordt volledig afgesloten. Tijdens de werkzaamheden wordt extra aandacht besteed aan verkeersveiligheid met bijzonder aandacht voor schoolgaande kinderen en fietsers. Er worden verkeersbegeleiders ingezet worden om het verkeer te regelen. Om de verkeershinder te beperken worden de werkzaamheden in twee fasen uitgevoerd: Fase 1 is vanaf de Brederodepeer tot aan de Voorofscheweg en daarna start fase 2 vanaf de voorofscheweg naar de Zijde. Een afsluiting geldt telkens enkel voor het traject waaraan gewerkt wordt: het eerste deel is afgesloten van maandag 9 november tot vrijdag 27 november. Het tweede deel wordt verplaatst naar januari 2021 om de overlast voor de ondernemers rond de feestdagen te beperken. 

Voorbereid op weg

Ga voorbereid op weg! Bekijk alle wegwerkzaamheden in en rondom Alphen aan den Rijn op de interactieve kaart. U kunt rechts bovenin alle projecten bekijken of een specifieke dag of periode selecteren. Ook is het mogelijk om links bovenin uw route te plannen.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie