Werkzaamheden Reijerskoop in januari verder

21 december 2020 - 16:40  •  Gemeente Alphen aan den Rijn  •  reacties
Werkzaamheden Reijerskoop in januari verder

Afgelopen week startten de werkzaamheden op het Reijerskoop en Overslag in Boskoop. Tijdens de kerstvakantie liggen de werkzaamheden stil. In januari 2021 worden de werkzaamheden weer opgepakt.

Gedurende de werkzaamheden kan het verkeer de werkzaamheden om en om passeren. Wanneer de asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd, is de weg tijdelijk afgesloten. De gemeente verwacht medio februari de werkzaamheden afgerond te hebben.

Wat verandert daar?

Door een aantal aanpassingen verbetert de positie van het langzame verkeer op het Reijerskoop en de Overslag. Het pakket aan maatregelen is tot stand gekomen na een intensief voortraject met de directe omgeving van de Reijerskoop en de Overslag. Zo komt er een verbod (d.m.v. een smalle verkeersluis) voor vracht- en landbouw verkeer op de Reijerskoop tussen De Overslag en de Rozenlaan, een verkeersdrempel op de Overslag en worden de bocht bij de aansluitingen van de Overslag op de Reijerskoop  aangepast. Gelijktijdig met deze maatregelen wordt ook de aansluiting van de Zuidwijk op de Reijerskoop aangepast en daarmee beter geschikt gemaakt voor het vrachtverkeer.

Fotograaf: Pixabay
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie