Deze Boskopers zijn koninklijk onderscheiden

24 april 2020 - 13:01  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Deze Boskopers zijn koninklijk onderscheiden

Dit jaar verloopt de Lintjesregen anders dan andere jaren. Burgemeester Liesbeth Spies heeft afgelopen dagen 27 inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn telefonisch mogen informeren dat zij onderscheiden zijn met een Koninklijke Onderscheiding, oftewel een Lintje. Hieronder zijn ook twee Boskopers.

Een overzicht van de gelukkigen die benoemd zijn tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

  •          Dhr. W.A. Vermeulen, uit Boskoop
  •          Mevr. T.M. van Rijn-Uitenbroek, uit Boskoop

Later dit jaar krijgen deze mensen de versierselen behorende bij hun onderscheiding opgespeld tijdens een speciale gelegenheid. Wanneer dit is, wordt nog bekendgemaakt.

Oproep

Wilt u iemand voor een Koninklijke Onderscheiding in aanmerking laten komen? Op de website van de Kanselarij der Nederlandse Orden kunt u een voorstelformulier downloaden en ook digitaal invullen en indienen. Voordrachten voor de jaarlijkse lintjesregen dienen vóór 1 juli van ieder jaar ingediend te worden. Aanvragen kunnen het hele jaar door ingediend worden. Voor tussentijdse uitreikingen geldt een indieningstermijn van zes maanden. Het is aan te raden om vooraf contact op te nemen met het bestuurssecretariaat. Zij kunnen u de procedure uitleggen en beoordelen of uw aanvraag een kans van slagen heeft.

© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie