Bibliotheek Boskoop en Zoeterwoude-Dorp weer open vanaf 28 mei

22 mei 2020 - 15:19  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Bibliotheek Boskoop en Zoeterwoude-Dorp weer open vanaf 28 mei

Na de opening van Bibliotheek Alphen Centrum op maandag 18 mei, gaan ook de vestigingen Boskoop en Zoeterwoude-Dorp vanaf donderdag 28 mei open in aangepaste vorm. De bibliotheek is zo ingericht dat het voor alle bezoekers en medewerkers veilig is om langs te komen.

Omdat we te maken hebben met strenge afstands- en hygiëne eisen, is er nu sprake van de ‘anderhalvemeterbibliotheek'.

Maatregelen

De twee vestigingen zijn in aangepaste vorm open voor het lenen en inleveren van boeken. Om het bezoek aan de bibliotheek veilig te maken, gelden er aangepaste openingstijden en andere maatregelen. Een volledig overzicht van de maatregelen is te vinden op www.bibliotheekrijnenvenen.nl.

Er wordt momenteel aan gewerkt om ook Bibliotheek Ter Aar en Hazerswoude-Rijndijk binnenkort veilig te kunnen openen. Vestigingen Hoogmade, Roelofarendsveen, Leimuiden en Hazerswoude-Dorp blijven gesloten, omdat het hier niet mogelijk is te werken volgens de huidige protocollen.

Afhaalloket

De vestigingen Nieuwkoop en Woubrugge blijven beschikbaar in de vorm van het afhaalloket op afspraak. Boeken die vooraf gereserveerd zijn, kunnen bij deze vestigingen op afspraak worden afgehaald. Meer informatie over het afhaalloket is te vinden op de website van Bibliotheek Rijn en Venen. 

Het is tevens weer mogelijk om als vanouds online alle boeken te reserveren en niet alleen de beschikbare boeken op de afhaallocatie.

Fotograaf: Pixabay
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie