Bibliotheek Boskoop tijdelijk gesloten vanwege verhuizing

29 juni 2020 - 09:29  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Bibliotheek Boskoop tijdelijk gesloten vanwege verhuizing

Bibliotheek Boskoop verhuist deze zomer naar een nieuwe locatie, net als Bibliotheek Alphen Centrum. Bibliotheek Boskoop sluit vanaf 14 augustus en verhuist naar Het raadHuis.

De verwachting is dat Bibliotheek Boskoop in de loop van september weer opent. De definitieve openingsdata en nieuwe openingstijden worden komende zomer op de website bekendgemaakt.

Meer boeken lenen

Leden kunnen vanaf 13 juli maar liefst dertig boeken tegelijk lenen in alle vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen en kunnen vanaf deze datum tevens op vertoon van de bibliotheekpas een voucher ophalen voor een gratis ijsje in de buurt.

Extra lange uitleentermijn

Leden kunnen boeken extra lang lenen, de uitleentermijn is namelijk verlengd naar 17 oktober. Tot deze datum worden er geen boetes verrekend binnen alle tien de vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen.

Tijdens de sluitingsperiode kunnen leden terecht bij de andere geopende vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen en gebruik maken van het uitgebreide online aanbod. De actuele openingstijden zijn te vinden op www.bibliotheekrijnenvenen.nl.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie