Oproep trouwfoto’s Boskoop

6 juli 2020 - 09:34  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Oproep trouwfoto’s Boskoop

Bibliotheek Boskoop verhuist deze zomer naar het Oude Raadhuis. Voor een tentoonstelling en digitale collage in de openingsmaand roept Bibliotheek Boskoop (oud) Boskopers op om trouwfoto’s in te sturen die gemaakt zijn in/voor/bij het Oude Raadhuis, waarop een ruimte in, of het monument zelf, duidelijk zichtbaar is. De naam van het pand zal dan tevens veranderen naar: Het raadHuis.

Om de rijke historie van het monumentale pand te behouden, wil de bibliotheek de ‘trouwhistorie’ een plek geven. De trouwfoto’s van (oud) Boskopers worden verwerkt tot een tentoonstelling met afdrukken van een aantal foto’s en een digitale presentatie die tijdens de openingsmaand en ook nog een tijdje daarna te zien is.

Insturen foto's

Digitale foto’s dienen ingestuurd te worden onder vermelding van rechthebbende(n) en vrij van rechten voor bovengenoemd gebruik. Geen digitale foto’s in huis? Geïnteresseerden kunnen de foto’s inscannen of contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Digitale foto’s kunnen per mail worden verstuurd naar Patricia Lärche via p.larche@bibliotheekrijnenvenen.nl. De deadline voor het insturen van de digitale foto’s is 20 juli 2020.

Inscannen in de bibliotheek

Voor een goede beeldkwaliteit kunnen trouwfoto’s ook worden gescand in Bibliotheek Boskoop op maandag 6 juli van 14:00 tot 16:00 uur en woensdag 8 juli van 14:00 tot 16:00 uur

Een medewerker van de bibliotheek is aanwezig om de scan uit te voeren.

Fotograaf: Bibliotheek Rijn en Venen
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie