Kraak de codes en ontsnap op tijd!

11 augustus 2020 - 14:59  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

In vier verschillende ruimtes krijgen kinderen allerlei leuke opdrachten om zo een sleutel verdienen. Het groepje dat als eerste en als snelste de code kraakt wint een leuke prijs! De activiteit is gratis en voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De buurtsportcoaches van Alphen Beweegt zullen aanwezig zijn voor begeleiding.

Op dinsdag 18 augustus is de Escape Room bij V.V. Alphia en op donderdag 20 augustus bij BGC Floreant. Je kunt je nog opgeven tot en met vrijdag 14 augustus door een mail te sturen naar info@alphenbeweegt.nl met hierin naam, leeftijd en telefoonnummer en welke dag je mee wil doen.

De activiteit bestaat uit twee delen: van 14:00 tot 15:00 uur is gereserveerd voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar en van 15:00 tot 16:00 uur is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Let op: zorg dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent. Vol is vol!

Benieuwd naar het overige zomeraanbod van Alphen Beweegt? Kijk voor het overzicht van het programma 'Zomer Fun' op www.alphenbeweegt.nl/zomer-fun/.

Fotograaf: Alphen Beweegt
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie