Corona sneltest in het Groene Hart: uitslag bekend binnen 15 minuten

30 oktober 2020 - 12:17  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Corona sneltest in het Groene Hart: uitslag bekend binnen 15 minuten

Met de corona sneltest van Corona Sneltest Point kan eenvoudig via een vingerprikje gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam hiertegen antistoffen gaan aanmaken. De testen worden in Alphen aan den Rijn uitgevoerd door gediplomeerde EHBO-ers. Voor € 69,50 weet je binnen 15 minuten exact waar je aan toe bent!

Bedrijven

Wil je zeker weten of jouw medewerkers in aanraking zijn geweest met het coronavirus? De corona sneltest van Corona Sneltest Point is de oplossing! “Natuurlijk proberen we allemaal zoveel mogelijk medewerkers thuis te laten werken, maar er zijn nu eenmaal beroepen waarbij dat niet altijd kan of zelfs onmogelijk is. Als werkgever neem je je verantwoordelijkheid maar wil je je werknemer niet dagenlang missen. Dat is namelijk een flinke kostenpost in een tijd dat we ons dit niet kunnen veroorloven.”

Vanaf 20 medewerkers kan Corona Sneltest Point ook ter plaatse komen testen. Meer info? info@coronasneltestpoint.nl.

Betrouwbare corona sneltest

Deze test Zekmed is in Zwitserland ontwikkeld. Deze is gemaakt met de laatste technieken en wetenschap. Na lancering is de test conform de Europese richtlijnen CE goedgekeurd. Grote landen zoals Canada, Italië en Engeland hebben deze test tevens goedgekeurd. In Duitsland hanteert de TUV de strengste norm qua controle van dergelijke testen, veel strenger dan de GGD in Nederland. Ook hier heeft de TUV groen licht gegeven. Kortom: Corona Sneltest Point werkt met een zeer betrouwbare test die 99,9 procent te vergelijken is met de PCR test.

Maak direct online een (spoed)afspraak voor de locatie in Alphen aan den Rijn (15 min vanaf Boskoop) via https://coronasneltestpoint.nl/.

Fotograaf: Corona Sneltest Point
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie