Boskoop telt af naar 4 februari 2022

19 maart 2021 - 10:30  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Boskoop telt af naar 4 februari 2022

In 2022 is het 800 jaar geleden dat Boskoop onder de naam Buckeskop voor het eerst wordt genoemd in de archiefstukken. Tijd voor een feestje.

Als voorzitter van de stichting 800 jaar Boskoop startte Coos Rijsdijk afgelopen maandag de digitale klok die aftelt naar 4 februari 2022, de officiële datum waarop het feestjaar van start gaat. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Een nieuw gevormd bestuur en organisatieteam is inmiddels volop aan het werk om iedereen te enthousiasmeren om mee te doen.

Het wordt een feest van, voor en door Boskopers. De stichting zelf zal in 2022 drie feestmomenten opzetten: de opening op 4 februari, de feestweek in juni en de afsluiting in december. Daarnaast worden alle verenigingen en organisaties opgeroepen om ook met ideeën en suggesties te komen en het thema 800jaar op bestaande activiteiten te plakken. Samen maken we er een mooi feestjaar van.

“Hoe mooi zou het zijn als er na 2022 uit alle activiteiten een mooie nieuwe traditie zal blijven bestaan. Boskoop kent een hoge organisatiegraad en veel enthousiaste verenigingen, dus dat moet gaan lukken”, aldus de ambitie van Coos Rijsdijk. Als voormalig burgemeester van Boskoop gaat hij zich inspannen om samen met het team alles in goede banen te leiden.

Op zaterdag 27 maart zal het team Boskoop800 aanwezig zijn in het kantoor van Dorpsoverleg, Burg. Colijnstraat te Boskoop om informatie te verstrekken aan een ieder die wat wil. Ook is via de website www.boskoop800.nl alles te vinden.

Fotograaf: Boskoop 800 jaar
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie