Onrustig weekend in Boskoop: vechtpartij en uit de hand gelopen ‘fietscontrole’

14 juli 2020 - 09:25  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Onrustig weekend in Boskoop: vechtpartij en uit de hand gelopen ‘fietscontrole’

Het waren twee onrustige weekendnachten in Boskoop. In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een vechtpartij plaats waarbij iemand behoorlijk wat letsel opliep. De nacht daarop waardeerde iemand niet dat de politie hem wees op het aanzetten van zijn fietsverlichting.

Bij de vechtpartij van vrijdag op zaterdag liep één persoon flink wat letsel op, waarvan het slachtoffer in eerste instantie geen aangifte wilde doen. Het letsel was echter dusdanig ernstig dat de politie de verdachte heeft aangehouden. Hierdoor is er geen aangifte nodig om toch tot vervolging over te gaan.

In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie toezicht in Boskoop omdat het wat onrustig was. Hierbij werd het uitgaanspubliek gewezen op hun fietsverlichting. Bij de meeste verliep dit prima: zij deden hun licht aan en fietsten verder. Maar niet bij iedereen viel dit in goede aard. Eén persoon die door de agenten werd aangesproken had hier maling aan. Vervolgens maakte hij het ook nog erger voor zichzelf toen hij de agenten beledigde. In plaats van zelf naar huis te fietsen, kreeg hij een ritje naar het arrestantencomplex.

Fotograaf: Josh Walet
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie