Jongeren gebruiken lachgas op bedrijventerrein

20 juli 2020 - 12:19  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Jongeren gebruiken lachgas op bedrijventerrein

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 juli zagen politieagenten een taxi staan op het terrein van een bedrijf in Boskoop dat op dat moment gesloten was. De jongeren in de auto hadden lachgas gebruikt. De bestuurder is even later aangehouden voor het rijden met een ongeldig rijbewijs.

Het bedrijf was gesloten en het terrein was verder verlaten. Daarom nam de politie een kijkje bij de auto. In het voertuig bleken vier jongeren te zitten, waarvan drie minderjarigen. De chauffeur bleek een ongeldig verklaard rijbewijs te hebben en niet te mogen rijden. Omdat de auto stilstond, kon de politie hem verder niks maken.

De jongeren in de auto bleken lachgas te gebruiken, waarvan de politie de ouders op de hoogte heeft gebracht. “Zij kwamen hun kroost netjes ophalen. De chauffeur verzekerde ons dat hij zou gaan lopen naar huis en niet zou gaan rijden. Twee minuten wachten aan het eind van de straat leerde ons dat hij zich niet aan deze belofte hield. Hij werd aangehouden voor het rijden met een ongeldig rijbewijs”, aldus de politie.

Fotograaf: Josh Walet
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie