Floreant wint moeizaam van Moerkapelle

5 oktober 2020 - 08:34  •  inBoskoop.nl  •  reacties
Floreant wint moeizaam van Moerkapelle

“Moeizaam” en “slap”. Zo karakteriseerde trainer Dennis van den Ing achteraf het spel van Floreant in de eerste helft van de uitwedstrijd tegen Moerkapelle.

In een troosteloze ambiance – zonder publiek, maar met heel veel regen – kwamen de Boskopers al na acht minuten op achterstand toen Stef van de Salm een foutje van de keeper afstrafte. Beide ploegen kregen daarna nog kansen op doelpunten, maar tot de rust werd er niet meer gescoord.

Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Floreant meer zelfvertrouwen en was het vaker dan de tegenstander in balbezit. Ruim een kwartier voor het eindsignaal betaalde zich dat uit. Bart van Herk bracht vanaf de penaltystip de ploegen op gelijke hoogte. Uiteindelijk trok Floreant toch nog de wedstrijd naar zich toe. Tien minuten na de gelijkmaker tikte Joey Tinkhof een voorzet van Chandeux van Herk binnen en bezorgde hij de koploper van de vierde klasse C alsnog de overwinning.

Op 10 oktober 2020 speelt Floreant zijn volgende competitiewedstrijd thuis tegen SPV’81 uit Polsbroek. Helaas zonder publiek.

Fotograaf: Pixabay
© inBoskoop.nl — Ga naar de desktop versie